Contact

De Gegevensbeschermingsautoriteit is telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 12 uur. U kan uw vraag, verzoek of klacht ook via de bestaande formulieren indienen. Als u een telefonische afspraak wil aanvragen, kan dit per e-mail of telefonisch. Een medewerker zal u contacteren.


Een telefonische afspraak aanvragen

Als u hulp nodig hebt bij het invullen van de formulieren of als u contact wilt opnemen met de Autoriteit in verband met uw dossier, kunt u per e-mail of telefonisch (elke morgen van 8.30 tot 12 uur) een afspraak maken met onze diensten.

De Autoriteit zal contact met u opnemen op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip.
De Autoriteit bezorgt geen schriftelijke bevestiging of opvolging na een telefonische afspraak.

Adres en openingsuren

De Gegevensbeschermingsautoriteit is telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 12 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar contact@apd-gba.be om een telefonische afspraak te maken.

Gegevensbeschermingsautoriteit
Drukpersstraat 35, 1000 Brussel

+32 (0)2 274 48 00
+32 (0)2 274 48 35
contact@apd-gba.be

Functionaris voor gegevensbescherming

U wilt onze FG contacteren voor een vraag over hoe de Autoriteit uw persoonsgegevens verwerkt?

Stuur een e-mail naar dpo@apd-gba.be.

Vragen

De adviserende rol van de GBA wordt sinds de inwerkingtreding van de AVG zeer restrictief gedefinieerd en dekt slechts een aantal specifieke gevallen:

De GBA wil uiteraard gebruik maken van haar bevoegdheden in een geest van overleg en discussie. De GBA zal proberen zoveel mogelijk de standpunten van de belanghebbenden op dit gebied te verzamelen om algemene kwesties in verband met de bescherming van persoonsgegevens in samenhang met de prioriteiten van de GBA te bespreken.

Afgezien van de hierboven beschreven situaties, is het voor de Voorzitter van de GBA, haar directeurs of medewerkers niet mogelijk om advies te geven of te vergaderen met externe actoren over een specifieke gegevensverwerking. De GBA zal bijvoorbeeld geen specifiek advies geven aan een bedrijf of organisatie over een bepaalde verwerking, behalve in de hierboven vermelde gevallen.