Contact

De Gegevensbeschermingsautoriteit is telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 12 uur. U kan uw vraag, verzoek of klacht ook via de bestaande formulieren indienen. Als u een telefonische afspraak wil aanvragen, kan dit per e-mail of telefonisch. Een medewerker zal u contacteren.


Een telefonische afspraak aanvragen

Als u hulp nodig hebt bij het invullen van de formulieren of als u contact wilt opnemen met de Autoriteit in verband met uw dossier, kunt u per e-mail of telefonisch (elke morgen van 8.30 tot 12 uur) een afspraak maken met onze diensten.

De Autoriteit zal contact met u opnemen op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip.
De Autoriteit bezorgt geen schriftelijke bevestiging of opvolging na een telefonische afspraak.

Adres en openingsuren

De Gegevensbeschermingsautoriteit is telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 12 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar contact@apd-gba.be om een telefonische afspraak te maken.

Gegevensbeschermingsautoriteit
Drukpersstraat 35, 1000 Brussel

+32 (0)2 274 48 00
contact@apd-gba.be

Functionaris voor gegevensbescherming

U wilt onze FG contacteren voor een vraag over hoe de Autoriteit uw persoonsgegevens verwerkt?

Stuur een e-mail naar dpo@apd-gba.be.

Vragen

De adviserende rol van de GBA wordt sinds de inwerkingtreding van de AVG zeer restrictief gedefinieerd en dekt slechts een aantal specifieke gevallen:

Afgezien van de hierboven beschreven situaties, is het voor de Voorzitter van de GBA, haar directeurs of medewerkers niet mogelijk om mondeling of schriftelijk advies te geven over een specifieke gegevensverwerking.

Om te kunnen toezien op ontwikkelingen die impact hebben op de bescherming van persoonsgegevens dient het Algemeen Secretariaat van de GBA zich wel regelmatig te informeren en kan zij organisaties of bedrijven hiervoor ook – rekening houdend met de prioriteiten van de GBA - uitnodigen om een toelichting te geven over een bepaalde maatschappelijke, economische of technologische ontwikkeling.