01 feb
2024

Volzet - De inschrijvingen voor onze studiedag "Smart Cities" zijn geopend

De GBA opent vandaag de inschrijvingen voor haar studiedag "Smart Cities" van 1 maart 2024: "Gegevensbescherming in een slimme stad - Focus mobiliteit : Hoe gegevens verzamelen, anonimiseren, er informatie uithalen en ter beschikking stellen van betrokken actoren, met behoud van privacy".

De GBA verwelkomt een tiental gerenommeerde deskundigen op het gebied van gegevensbescherming, kunstmatige intelligentie en mobiliteit (zie volledig programma)

Gezien de aanwezigheid van internationale sprekers zal de conferentie in het Engels worden gehouden.

Bent u geïnteresseerd in dit onderwerp en wilt u deelnemen aan onze studiedag? Vul dan ons inschrijvingsformulier in. Uw inschrijving is pas gevalideerd als u een bevestigingsmail van de GBA hebt ontvangen.

De inschrijvingen blijven open tot en met 22/02 of totdat alle plaatsen bezet zijn. Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt.

Voor de personen die geen plaats konden krijgen, zal de GBA het verslag van de conferentiedag op haar website publiceren.

Praktische informatie

Datum : 1/03/2024
Plaats: Brussel
Tijdschema: 8.30 – 17.00 uur
Soort evenement: fysieke aanwezigheid
Taal: Engels
Doelpubliek: actoren in mobliteit en Smart cities, en representatieve actoren van het maatschappelijk middenveld
Deelname: gratis, maar met inschrijving (beperkt aantal plaatsen vanwege de grootte van de zaal)
Inschrijvingen: inschrijvingsformulier invullen. Uw inschrijving is pas gevalideerd als u een bevestigingsmail van de GBA hebt ontvangen. Validatie vindt plaats op basis van "first come, first served".

Programma

Bekijk het programma hier.

Interessante links