22 jan
2021

Save the date! 9 maart, webinar voor KMO’s

Twijfel jij ook of je een ‘verantwoordelijke voor’ dan wel een ‘verwerker van’ persoonsgegevens bent? Zie je niet onmiddellijk hoe je aan een ‘register van de verwerkingsactiviteiten’ moet beginnen? Wil je weten en begrijpen wat je te doen staat wanneer een klant je een verzoek met betrekking tot zijn of haar persoonsgegevens toestuurt? Dat, en veel meer kom je te weten tijdens de webinar “Gegevensbescherming: ik maak er mijn zaak van” aanstaande dinsdag, 9 maart, in de voormiddag. Maak je agenda alvast vrij!

Deelname is kosteloos. Registratie is verplicht.

Ontdek het programma en schrijf je in via deze link.

Deze webinar maakt deel uit van BOOST, een project gerealiseerd met de financiële steun van de EU onder het programma Rechten, Gelijkheid en Burgerschap (2014-2019)

Interessante links