Hoe de Autoriteit bereiken

De Autoriteit is bereikbaar ...

Met de auto

  • Naar de Autoriteit, Drukpersstraat 35:

    Komende van de autosnelweg Luik, Namen, Gent of Bergen volgt u de richting Brussel centrum. Neem de kleine ring (tunnels) en rij uit aan Madou (komende van het Zuidstation naar links aan het Madouplein, komende van Koekelberg naar rechts). Volg de Congresstraat en neem links op het rond punt, daarna rechts houden naar de IJzerenkruisstraat. De eerste straat links is de Drukpersstraat.

 

  • Naar parking “Wet”, Wetstraat 19:

    Komende van de autosnelweg Luik, Namen, Gent of Bergen volgt u de richting Brussel centrum. Neem de kleine ring (tunnels) en rij uit aan Madou (komende van het Zuidstation naar links aan het Madouplein, komende van Koekelberg naar rechts). Neem de Regentlaan en sla rechts af naar de Wetstraat.

 

  • Hoe de Gegevensbeschermingsautoriteit bereiken vanaf de parking “Wet”:

    In de Wetstraat rechts nemen naar de Hertogstraat, daarna de eerste straat links nemen. Dit is de Drukpersstraat. (500 meter)

Met de metro

Neem metrolijn 2 of 6 “Elisabeth” en stap uit aan het Madou station. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Kunstlaan. Neem daarna de tweede afslag rechts richting het Surlet de Chokierplein. Aan de Brabanconne rechtdoor aanhouden en de IJzerenkruisstraat volgen tot de Drukpersstraat, ingang nr. 35 is net om de hoek. (300 meter)

Met de trein

Verlaat het Centraal station via de voetgangerstunnel naar het metrostation en neem de uitgang “Koloniënstraat”. Ga omhoog tot waar de Koloniënstraat naar rechts afbuigt. Neem daar de Jonkerstraat, daarna Treurenberg omhoog volgen. Steek de Koningstraat over en ga rechtdoor in de middelste straat (IJzerenkruisstraat). De tweede straat rechts is de Drukpersstraat, ingang nr. 35 is net om de hoek. (800 meter)

Met de bus

Aan het Centraal station, uitgang “Putterij”, kan u de bussen van lijn 29, 63, 65 en 66 nemen tot aan de halte in de Ijzerenkruisstraat. Loop de straat in. De tweede straat rechts is de Drukpersstraat, ingang nr. 35 is net om de hoek.